“Fler och fler upptäcker Berlin som resmål, och det är lätt att förstå varför. Staden lockar med aktiviteter och äventyr året runt och med bra flygförbindelser till och från Sverige är det enkelt och billigt att ta sig hit.“

Vi på Your Man in Berlin arbetar tillsammans med de bästa och största aktörerna när det gäller hotellförmedling, aktiviteter och transfer. Tillsammans kan vi skräddarsy en paketresa direkt anpassad efter din budget.


BOENDE

Tillsammans med vår partner kan vi erbjuda över 800 hotell i Berlin och dess omgivning i alla prisklasser: Här samsas klassiska lyxhotell med nya designhotell, charmiga pensionat med stora internationella hotellkedjor. I Berlin finns allt. Det handlar snarare om att välja ett område som man gillar. Shoppingens Charlottenburg, kulturens Mitte, pittoreska Prenzlauer Berg eller nattlivets Kreuzberg. Valet är ditt!

VÅRT TIPS: MAX BROWN

Max Brown är en liten hotellkedja med små och personliga hotell i några utvalda europeiska städer. Sedan en tid tillbaka har Berlin fått sitt första Max Brown-hotell i ett trevligt område nära paradgatan Kurfürstendamm i västra Berlin.


AKTIVITETER & SEVÄRDHETER

Tillsammans med våra partners, GetYourGuide, kan vi erbjuda dig mer än 200 olika utflykter, rundturer och aktiviter i och omkring Berlin. De flesta är med engelsktalande guidning, men vissa finns även med svensktalande guidning. Om ni kommer i grupp så är det enklast att kontakta oss så arrangerar vi en speciell tur åt din grupp.

BERLINER UNTERWELTEN

Berlin Unterwelten erbjuder en tur ner till en av de bunkrar som står kvar sedan andra världskriget. Vi lär oss mer om stadens spännande och minst sagt turbulenta historia och hur det är att leva månad efter månad under jorden.


TRANSFER

Det är en skön känsla att veta att någon står och väntar på en när man landar i en ny, stor stad. Genom vår transferservice vet du med säkerhet att du har en bil som väntar på dig och som tar dig till ditt hotell.

Självklart kan man också lätt ta sig till valt hotell på egen hand. Från Berlins flygplatser finns både tåg, buss och taxi som man lätt själv ordnar. För att underlätta för dig har vi här en länk till Berlins kollektivtrafik.