“Att upptäcka en ny stad tillsammans kan göra underverk för lagandan, kreativiteten och arbetslusten. Berlins energi kommer att smitta av sig på dig och dina reskamrater och du kommer tillbaka med ny kraft och motivation.”

Alla företag och grupper har olika intressen och olika behov, därför har vi valt att inte ha fasta program, utan anpassar varje paket efter just dina behov. Vi samarbetar med nästan 100 hotell i Berlin, allt från lyxhotell till charmiga pensionat, men alltid personligt utvalda – hellre litet och personligt än stort och anonymt jobbar vi efter.


KONFERERA I BERLIN – FRÅN 169€ PER PERSON

Vårt konferenspaket bygger på helgresa, fredag-söndag, och innehåller boende i två nätter inkl. frukost, del i twinrum, halvdagskonferens med all teknik, kaffepaus samt lunch. Givetvis är transfer till och från flygplatsen inkluderat i priset. 

HOTEL BERLIN MITTE BY MELIA

Ett relativt nybyggt hotell i stadsdelen Mitte, där man hittar mycket butiker, restauranger, barer och sevärdheter. Hotellet är ungt och modernt, med en fräck, färgglad, designmöbler och Berlinfoton på väggarna.

Priset för paketet är från 169€/person* för del i twinrum.

*Gäller för grupper om minst 20 personer och i mån av tillgång. 


MAT & DRYCK

Berlin är en stor stad med ett enormt restaurangutbud som vuxit till sig på senare år. Vi hjälper er gärna att hitta rätt restaurang för större sällskap.

TIPS: BRLO BREWHOUSE

Ett av Berlins bästa mikrobryggerier som erbjuder lokalt producerade öler i toppklass. Miljön är typiskt Berlin med lite ruffiga kanter men deras restaurang serverar utmärkt mat i family style, d.v.s. alla delar på allt.


GRUPPAKTIVITETER

Vårt program av aktiviteter är så brett att alla kommer hitta något som passar dem. Våra svensktalande guider tar er gärna runt stan, till buss eller till fots. Det finns oändliga möjligheter!

TIPS: TRABI-SAFARI

Ta med chefen på ett åk genom Berlin i DDR:s officiella bil! Kläm in dig bakom ratten i ditt eget val av Trabant och få ditt alldeles egna Trabantkörkort som souvenir!