Tillsammans med våra partners, GetYourGuide, kan vi erbjuda dig mer än 200 olika utflykter, rundturer och aktiviter i och omkring Berlin. De flesta är med engelsktalande guidning, men vissa finns även med svensktalande guidning. Om ni kommer i grupp så är det enklast att kontakta oss så arrangerar vi en speciell tur åt din grupp.

 

 

Utvalda favoriter

Det finns oändliga möjligheter på spännande aktiviteter i Belrin

Här följer några aktiviteter som vi på Your Man in Berlin gillar skarpt. De är jätteenkla att boka, klicka på länken och fyll i dina uppgifter bara.

Trabi Safari

Trabisafari är ett spännande sätt att upptäcka Berlin på. Trabanten var den bil som tillverkades och såldes i DDR, och den har numer fått en sorts kultstatus bland tyskarna. Bilens 26 hästkrafter tar er runt i staden i cirka 30 km/h och ni får en garanterat häftig upplevelse. Ni kör alltså själva på denna rundtur.  Längst fram i konvojen har ni en engelsktalande guide som beskriver det spännande ni passerar. Turen tar ca.2 timmar. Vi erbjuder två olika turer, Classic Berlin och Wild East. Classic tar er till Berlins mest berömda sevärdheter medan Wild East-turen fokuserar på det gamla Östberlin.

Denna tur bokas här

Berlin Unterwelten

Detta är en spännande och lite läskig utflykt i Berlins historia. Berlin Unterwelten erbjuder fler plika turer, bl.a. kan man gå runt i det som finns kvar av en bunker som skulle skydda Berlinarna från luftanfall under andra världskriget. En annan spännande tur är den som fokuserar på de flyktförsök som gjordes under Berlinmuren.

Hör av er för pris och tillgänglighet

Att hitta spännande utflykter och boka dem är enkelt. Klicka på länken nedan så kommer du till en meny med alla utflykter listade.