Grupp- och konferensresor till Berlin

Att komma bort från kontors- eller hemmiljön och tillsammans med sina kollegor eller vänner upptäcka en ny stad kan göra underverk för lagandan, kreativiteten och arbetslusten. Berlins energi smittar av sig på dig och dina reskamrater och du kommer tillbaka med ny kraft och motivation.

Konferera i Berlin

Hotel Ellington - ett av våra Berlinhotell

Alla företag och grupper har olika intressen och olika behov, därför har vi valt att inte ha fasta program, utan istället anpassa varje reseförslag efter just dina behov. Vi har samarbete med nästan 100 hotell i Berlin, allt från lyxhotell till charmiga pensionat, men alltid personligt utvalda. Hellre litet och personligt än stort och anonymt jobbar vi efter.

Vårt program av aktiviteter är så brett att alla kommer hitta något som passar dem. Våra svensktalande guider tar er gärna runt stan, till buss eller till fots, ni kan själva köra runt i gamla Trabanter från DDR, ni kan gå ner i underjorden och se vad som döljer dig under Berlin, ni kan luta er tillbaka och se staden från vattnet från en av Berlins många kanalbåtar eller ni kan hoppa på en Segway och rulla runt på trottoarerna. Det finns oändliga möjligheter!

 

Skicka ett mejl till oss på info@yourmaninberlin.se så svarar tar vi fram en offert till dig och din resa!

loading...

Vill du få en offert? Eller har du frågor till oss?

Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Få våra nyhets-brev!