Berlin - den perfekta konferens-staden!

- Från 169 Euro per person

Som ni säkert redan vet har Berlin massor att erbjuda året runt. Här finns god mat, shopping i världsklass, riktigt bra museer och ett nattliv som är värt en resa i sig. 

Hotel Berlin Mitte by Melia är ett relativt nybyggt hotell i Mitte, en av Berlins stadsdelar där man hittar mycket butiker, restauranger, barer och sevärdheter. Hotellet är ungt och modernt, med en fräck lobby med mycket färger, designade möbler och Berlinfoton på väggarna. 
 
Rummen är på ca 20 kvm, alla med skrivbord, kassaskåp (även för laptop), TV, Internetuppkoppling, sängar med underbara madrasser som är specialgjorda för hotellet, dusch/WC på rummet. Alla rum har trägolv, inga heltäckningsmattor alltså. 
 
Här finns en liten wellnessavdelning med gym och bastu för den som vill slappna av efter en dag på stan. Har ni möten eller konferens planerad så har hotellet flera rum för detta, för upp till 100 personer. Tunnelbana finns väldigt nära hotellet och här finns även ett garage.      

Reseinformation

 

Våra paket bygger på helgresa, fredag till söndag och innehåller boende i två nätter, del i twinrum, med frukost, en halvdagskonferens med all teknik, en kaffepaus samt lunch. Givetvis är transfer till och från flygplatsen med i priset. 
 

Priset för paketet är från 169 euro per person för del i twinrum.

Gäller för grupper om minst 20 personer och i mån av tillgång. 
 

För frågor eller bokningar, mejla patrik@yourmaninberlin.se eller ring
+49 (0)176-344 170 92.