Your Man in Berlin -
Vi ordnar din Berlinresa!

Välkommen till Berlin! Just nu finns nog ingen stad i Europa som kan mäta sig med Berlin när det gäller energi, kreativitet och utveckling. I Berlin skapas historia varje dag. Berlin vaknar till liv efter åren som delad stad och sakta har man tagit tillbaka platsen som ett av Europas centrum. Kreativa personer flyttar till staden från hela världen, fler och fler företag öppnar kontor här, stadens mässor drar besökare från hela världen och turismen ökar ständigt. Det är i Berlin det händer helt enkelt!

Your Man In Berlin är din vän i Berlin. Vi kan staden, vi älskar staden och vi kommer göra allt för att du ska älska staden.

 

Vi erbjuder dig:
- Över 100 hotell som vi själva valt ut och gillar. Vi arbetar enligt devisen hellre litet och personligt än stort och anonymt.

- Ett flertal fantastiska, svensktalande guider

- Svar inom 24 timmar på dina offertförfrågan

- Vi bryr oss om våra kunder. Ingen floskel, bara äkta omtänksamhet

- Många års erfarenhet av resebranschen. Vi vet vad som krävs för en lyckad resa

 

Självklart har vi alla resegarantier ställda.

Få våra nyhetsbrev!

Efter att du skrivit in dina uppgifter och tryckt på Skicka får du ett mejl där du måste bekräfta din anmälan. Sen kommer du få Your Man in Berlins nyhetsbrev med idéer av vad som händer i stan!

Följ oss på Facebook!

Bilder från VisitBerlin
Bilder från VisitBerlin

Passa på att upplev staden tillsammans med Your Man in Berlin. Oavsett om det rör sig om en konferens-, skol- eller privatresa har vi det bästa för dig. Vi älskar Berlin, och vi kommer göra allt för att ni också ska göra det!

Potsdamer Platz